Cum dupa orice vara vine si o iarna, se stie de-o viata ca acest anotimp vine cu probleme pentru multi conducatori auto si multe autovehicule, mai ales pentru cele mai vechi. In caz ca ramai in pana ori cu masina avariata, daca aceasta pur si simplu nu mai porneste ori ai avut un accident de circulatie, singura varianta ramasa este doar aceea de a apela la o firma specializata in tractari auto. Tractari auto

Majoritatea firmelor de tractari auto presteaza mai multe tipuri de servicii adiacente, cum ar fi:

  • Serviciul de tractare propriu-zisa. In cazul in care ai ramas in pana, undeva, departe, cu autovehiculul, pe la marginea orasului, alternativa apelarii la niste prieteni o reprezinta sa ceri sprijinul agentiilor de tractari specializate. Dar in cazul in care ai avut un accident iar autovehiculul nu poate parasi locul evenimentului decat pe o platforma, rezolvarea principala o ofera o firma specializata in remorcari auto, care are si toate echipamentele necesare.
  • Asistenta rutiera. In situatia in care rezolvarea problemei se poate efectua rapid, atunci personalul companiilor de tractari vor rezolva situatia pe loc, nemaifiind nevoie de transportarea masinii pe platforma speciala pana la service-ul cel mai apropiat. Dar este necesar ca sa intrebati operatorul din vreme daca presteaza si acest serviciu, intrucat majoritatea companiilor de remorcari de autovehicule nu presteaza clientilor lor si acest serviciu.
  • Transportul utilajelor cu tonaj mare. Cand trebuie ca sa transporti autovehicule ori diferite tipuri de utilaje pe distante mari, companiile profesionale de tractari de autovehicule ar necesita ca sa iti poata presta si acest serviciu. In cazul unui dealer local de masini care obisnuieste sa aduca autovehicule din alte localitati ori chiar din tari straine, sau poate o companie de constructii trebuie sa transporte un buldozer ori un escavator de dimensiuni mai mici intr-o alta locatie, atunci unele agentii de tractari de autovehicule pot sa ofere un sprijin in aceste situatii.

Daca esti intr-o situatie dintre cele de mai sus, nu intra in panica! Stai linistit si suna cativa prieteni care stii ca au patit si ei asa ceva. Daca varianta aceasta nu va fi rezolvarea cautata, atunci (in caz ca esti esti posesorul unui „telefon inteligent”) trebuie sa incepi cautarea pe net. O simpla incercare, precum „tractari auto” la care adaugati „judetul” in care s-a intamplat evenimentul neplacut, ar trebui sa fie suficienta pentru a gasi o intreaga lista de firme locale ce iti pot oferi un ajutor. Intrati pe primul website care vi se pare mai atragator, gasiti datele de contact si apoi sunati pentru a solicita serviciul.

Sfaturi despre flori pentru buchete de mireasa si aranjamente florale
Trambulina si sfaturi pentru folosirea ei in siguranta
AlinUncategorized
Cum dupa orice vara vine si o iarna, se stie de-o viata ca acest anotimp vine cu probleme pentru multi conducatori auto si multe autovehicule, mai ales pentru cele mai vechi. In caz ca ramai in pana ori cu masina avariata, daca aceasta pur si simplu nu mai porneste...