Sectorul constructiilor este de asemenea natura incat necesita o munca grea si de cele mai multe ori plictisitoare, negociind terenul accidentat sau realizand activitati precum forari in locuri dure, stancoase. Asadar, este foarte important pentru companiile de constructii sa detina echipamentele adecvate, pentru a asigura realizarea unei lucrari precise in limita de timp stabilita.

Cu toate acestea, multe companii de constructii sunt pur si simplu prea mici sau au prea putine proiecte pentru a-si putea permite achizitionarea echipamentelor precum buldoexcavatoarelor, radialelor, excavatoarelor si asa mai departe. Pentru a depasi aceasta problema, o alternativa grozava a devenit – acum tot mai des intalnita – apelarea la servicii de inchirieri utilaje constructii, de exemplu inchirieri buldoexcavatoare. Inchirierea este o optiune care iti permite sa executi proiectul cu versatilitate si nu atrage dupa sine toate problemele asociate proprietatii – intretinerea, reparatiile, depozitarea si garantiile, ca sa nu mai mentionam cheltuiala substantiala de capital. In acest mod, lucrarea poate fi finalizata chiar si cu un buget restrans. Iata cateva sfaturi care se pot dovedi utile in cautarea companiei potrivite pentru a inchiria echipamentele pentru proiectul tau:

Cel mai mic pret nu este intotdeauna cea mai buna afacere

De acord, optimizarea costurilor este principalul avantaj al inchirierii echipamentelor de constructii. Insa tine minte ca acest lucru nu inseamna neaparat si o calitate superioara. Daca excavatorul pe care il inchiriezi nu este in cea mai buna stare, probabil va dura mult mai mult sa finalizezi lucrarea – iar acest lucru se traduce in mod direct in pierderea de venituri. Cauta o companie care ofera un echilibru bun intre calitate si costuri. Cumparare sau inchiriere de utilaje?

Disponibilitatea echipamentului

Acesta este un criteriu cheie. Daca proiectul tau necesita inchirierea mai multor radiale si buldoexcavatoare, o companie mica cu unitati limitate de masinarii nu va fi convenabila.

Livrarea prompta

Sensibilitatea este un factor semnificativ in imbunatatirea credibilitatii oricarei companii de inchirieri utilaje constructii. Acestea trebuie sa fie capabile sa intruneasca programele tale de livrare, pentru a asigura pastrarea datei limita a proiectului tau de constructie.

Proximitatea fata de santier

O companie de inchiriere low-cost este rentabila doar daca se afla la o distanta relativ redusa fata de santierul tau. Daca este necesar sa cheltui o suma considerabila pentru transport din cauza distantei, acest lucru nu va avea niciun sens.

Tiparul relatiei cu clientii

Acest lucru are o importanta extraordinara. Echipamentele de constructii de toate tipurile necesita operare specializata. O companie buna de inchirieri trebuie sa aiba suficienti profesionisti care sa te ajute sa iti evaluezi nevoile, pentru ca apoi sa te asiste cu antrenarea in scopul operarii masinariilor. Problemele de siguranta, controlul emisiilor etc. beneficiaza de imbunatatiri la modelele mai noi, care trebuie clarificate de un expert inaintea demararii utilizarii echipamentului. O persoana din partea companiei de inchirieri ar trebui sa aiba posibilitatea sa iti asigure suportul necesar pe intreaga durata a contractului de inchiriere.

Politici generale

Atunci cand alegi o companie de inchirieri utilaje constructii, este indicat sa cunosti unele aspecte de baza, precum politica acesteia referitoare la programele de intretinere, facturare, retururi, piese de schimb in caz de avarii, punctele de ridicare si de livrare. Cu cat detii mai multe informatii, cu atat devine mai usoara alegerea partenerului.

Cele mai potrivite culori pentru meniurile de pizza
Informeaza-te inainte sa alegi un purificator de apa pentru casa ta
http://www.creditsiren.com/wp-content/uploads/2015/02/firma-inchirieri-utilaje-constructii.jpghttp://www.creditsiren.com/wp-content/uploads/2015/02/firma-inchirieri-utilaje-constructii-150x150.jpgAlinAfaceri si comertinchirieri,utilaje constructii
Sectorul constructiilor este de asemenea natura incat necesita o munca grea si de cele mai multe ori plictisitoare, negociind terenul accidentat sau realizand activitati precum forari in locuri dure, stancoase. Asadar, este foarte important pentru companiile de constructii sa detina echipamentele adecvate, pentru a asigura realizarea unei lucrari precise...