Manipularea autovehiculelor defecte este o arie de expertiza, mult mai tehnica decat pare. O multime de oameni cred ca un serviciu de tractari auto Timisoara ofera o simpla tractare, si nu necesita niciun fel de inteligenta. Majoritatea si-o imagineaza astfel: ai o vehicul dezafectat care trebuie transportat la un atelier auto. Suni un serviciu de tractare care vine si iti transporta masina sau dubita, cu un camion, la cel mai apropiat service. Totusi, este improbabil ca acest scenariu sa fie real. Tractarea necesita si ea niste elemente specifice importante! Intervin intrebari vitale, precum “Cat de mare este autovehiculul?” “Are transmisie automata sau manuala?” “Are tractiune integrala sau pe doua roti motrice?” “Are tractiune pe fata sau pe spate?”.

Trebuie sa furnizezi raspunsurile, inainte ca echipa sa trimita masina de tractare. De asemenea este indicat sa intrebi de ce preturi la tractari auto Timisoara vei avea parte inainte sa te angajezi la o colaborare. Unele strazi pot fi aglomerate si poate fi destul de deranjant sa astepti pe margine sosirea unui camion, astfel incat este de maxima importanta stabilirea corecta a detaliilor. Autovehiculele pot fi tractate cu: (a) patru roti PE sol, (b) doua roti RIDICATE sau (c) patru roti RIDICATE, in functie de logistica disponibila a companiei care efectueaza tractarea. De cele mai multe ori, soferii observa pe strazi cea de-a doua optiune, din pricina combinatiei celor doi factori – echipament simplu si masini cu tractiune pe doua roti. Majoritatea sedan-urilor si dubitelor au tractiune pe fata. Intrucat acestea constituie majoritatea traficului zilnic, ele sunt si cele mai des intalnite pe marginea drumului, necesitand tractare.

 

Cu toate acestea, nu toate service-urile ofera o platforma, care este cel mai simpla si mai sigura solutie pentru vehicul si nu toata lumea si-o poate permite. Daca bugetul este o problema, atunci un sasiu tractor este solutia indicata, intrucat acesta este un bun exemplu de tractare ieftina si eficienta. Serviciile de tractare ofera aceasta optiune accesibila tuturor masinilor si dubelor care necesita transport.

Platforma de tractari automobile

Sasiurile tractoare functioneaza ca niste remorci cu doua roti, care ridica de pe sol rotile din fata ale vehiculului si care pot indeplini sarcina la fel ca o platforma. Pentru masinile cu tractiune pe spate este necesar un grad suplimentar de precautie, pentru a evita deteriorarea transmisiei si motorului. Aceasta implica indepartarea arborelui de transmisie, care leaga axul de motor, pentru a evita frictiunea. Desi aceasta procedura poate fi cu siguranta facuta de soferii experimentati, este indicat sa fie lasata in seama unui mecanic autorizat sau chiar a serviciului de tractare auto Timisoara.

Afecteaza istoricul accidentelor rutiere ale unei persoane inchirierea de catre aceasta a unei masini?
Costume de baie atragatoare
http://www.creditsiren.com/wp-content/uploads/2014/10/serviciu-tractari-auto-timisoara.jpghttp://www.creditsiren.com/wp-content/uploads/2014/10/serviciu-tractari-auto-timisoara-150x150.jpgAlinAutocum alegi,firma de tractari automobile,Timisoara
Manipularea autovehiculelor defecte este o arie de expertiza, mult mai tehnica decat pare. O multime de oameni cred ca un serviciu de tractari auto Timisoara ofera o simpla tractare, si nu necesita niciun fel de inteligenta. Majoritatea si-o imagineaza astfel: ai o vehicul dezafectat care trebuie transportat la un...