Nu e nimic mai bine decat sa aluneci intr-un pat acoperit in lenjerie proaspat spalata, dar pentru a ajunge la acel tratament de sfarsit de zi cu siguranta asta necesita efort. Evita greselile comune pentru a va asigura ca obtineti un somn grozav in ziua de spalat rufe.

1. Asteptati prea mult timp intre spalari

Asternuturile nu se poarta ca pantalonii scurti sau blugii favoriti, dar petrecem destul timp in ele. Si, noapte dupa noapte, germeni, sudoare, si uleiuri de corp se acumuleaza rapid.
Studiile au aratat ca cel mai lung timp pana la schimbarea asternuturilor ar trebui sa fie de doua saptamani, desi saptamanal este chiar mai bine. Masina de spalat cu lenjerie

2. Uitati sa pretratati petele

Daca nu exista pete, nu este nevoie de pretratarea asternuturilor, dar este o idee buna a verifica fetele de perna pentru reziduuri de machiaj.

3. Supraincarcati masina de spalat

Poate fi tentant sa aruncati toate asternuturile familiei intr-o singura incarcatura, dar nu se va obtine o treaba buna.
Asternuturile trebuie sa circule pentru a deveni curate. Daca masina de spalat rufe are un agitator in mijloc, nu infasurati cearsafurile in jurul sau. Acest lucru le poate provoca incretirea sau ruperea.

4. Alegeti setarea de spalare gresita

Alegerea unui ciclu de spalare grea nu este necesar (cu exceptia cazului unor asternuturi mizerabile grav). Este bine sa se spele normal pe parcursul ciclului, regulat. Aceste optiuni sunt mai blande si mai scurte decat cele grele de lucru si (in functie de masina) se va raci apa treptat, pentru mai putina cocolosire.
Ar trebui sa alegeti o setare a unui ciclu de curatare care mentine conditiile de siguranta pentru lenjerie (verificati eticheta!). Cu cat e mai fierbinte apa, cu atati mai multi germeni va omori. Asa ca atentie la eticheta! Lenjerie de pat spalata

5. Ati lasat sa se roteasca in uscator prea mult timp

Ar putea dura ceva mai mult sa se usuce o incarcatura obisnuita de haine, dar lasand lenjerie in uscator mai mult timp, aceasta se poate stramta.

6. Nu uscati cearsafurile cu prosoapele

Nu toate lenjeria de pat este creata in mod egal, deci cel mai bine este sa pastrati incarcaturi foarte diferite, separate, pentru a evita problemele de supra-uscare. Cearsafurile se usuca mai repede decat prosoapele!

Cum alegi un cabinet de stomatologie de calitate?
Lumanarile decorative pentru petrecerea nuntii tale
http://www.creditsiren.com/wp-content/uploads/2016/03/lenjerie-de-pat.jpghttp://www.creditsiren.com/wp-content/uploads/2016/03/lenjerie-de-pat-150x150.jpgAlinCasa mea
Nu e nimic mai bine decat sa aluneci intr-un pat acoperit in lenjerie proaspat spalata, dar pentru a ajunge la acel tratament de sfarsit de zi cu siguranta asta necesita efort. Evita greselile comune pentru a va asigura ca obtineti un somn grozav in ziua de spalat rufe. 1. Asteptati...